Reserveren

Onze reserveringsvoorwaarden;


Wij zijn helaas genoodzaakt om met aanbetalingen te werken omdat we in het verleden hebben meegemaakt dat sommige mensen hun afspraken niet nakomen.

 

* Wil je een dier reserveren welke 'te reserveren' staat op onze site dan vragen we daar een aanbetaling voor.

 

* Bij twijfel of een cavia wel goed terecht komt kunnen wij de reservering annuleren.

 

* Bij annulering van onze kant krijg je je aanbetaling terug. Bij annulering van u kant krijgt u het geld niet terug (tenzij er sprake is van overmacht, door ons te beoordelen).

 

* Wij vragen om bij (voortijdige) annulering (bijvoorbeeld omdat je al ergens anders geslaagd bent) ons dit zo snel mogelijk te laten weten, zodat we iemand anders blij kunnen maken.

 

* Zie je een cavia waar je interesse in hebt, maar er staat al 'optie' of '?' bij. Dan kun je ons toch op de hoogte stellen dat je interesse hebt. Het kan namelijk zo zijn dat er iemand annuleert en het dier toch te koop komt. 

 

* Bij een definitieve reservering (er is een aanbetaling door ons ontvangen) komt er 'gereserveerd' bij het desbetreffende dier te staan.

 

* Gereserveerde dieren dienen binnen 2 weken na reservering op afspraak te worden opgehaald (voor baby's geld binnen 2 weken vanaf dat ze het nest mogen verlaten). Wij sturen een mailtje zodra de dieren mogen vertrekken. Wordt het dier niet binnen de 2 weken opgehaald zonder ons iets te laten weten, dan wordt het diertje opnieuw als beschikbaar gezet en wordt de aanbetaling niet teruggestort.

 

* Wil je het dier na de afgesproken termijn van 2 weken ophalen dan kunnen we dat bespreken. Dit gebeurd alleen in overleg en tegen vooruitbetaling van het volledige bedrag. Wordt er dan als nog geannuleerd dan word het vooruitbetaalde bedrag niet terugbetaald.

 

* Wij behouden ten allen tijden ons recht op eerste keuze uit een nest.

 

Wil je reserveren maar is de afstand een probleem ?

Wij gaan regelmatig naar shows zoals bijvoorbeeld de Championshow in Nieuwegein, Exoknaag in Houten,  NCC shows, Kernhemshow in Ede, Cavia en Friends Event of een Gallinova show in Barneveld. Het is vaak mogelijk om bij een show af te spreken en gereserveerde cavia's daar mee naar toe te nemen.

 

 

nb: wij fokken niet "op bestelling", wij fokken voor/naar een doel en niet voor het geld.
Een hobby kost juist geld. 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb